Уъркшоп 2 - Теория на музикалните елементи 9,10.05.2017 Видео Зала НМУ ”Л.Пипков” София

Второто издание на Уъркшопа по Теория на музикалните елементи е насочено към предстоящия  държавен изпит по теория на музиката за учениците от музикалните училища, Випуск 2017 /модул Теория на музикалните елементи - ТМЕ/. Уъркшопът ще се състои на 9 и 10 май 2017, от 10 до 13 часа, в НМУ „Л. Пипков” София.

Държавният изпит по теория на музиката ще се проведе в писмена форма, във формата на тест. Тестовата форма на изпита дава възможност за оценяване не само на придобитите в процеса на обучение теоретични знания и практически умения, но и на индивидуалните качества на учащите. Новата изпитна обстановка изисква бърза и точна ориентация при изпълнение на поставените въпроси и задачи, провокира творческата фантазия на учащите.

Интерпретиран в процеса на обучение като образователен подход, тестът спомага за изграждането, “коригирането” на личността на младия музикант.

В уъркшопа могат да вземат участие както ученици от 12 клас, така и ученици от други класове, които проявяват интерес към проблематиката.

Включването е безплатно.

Желателно е предварително записване.

За контакти:e mail: rpruvcheva@gmail.com,GSM 0889 352553  

Уъркшоп 2 - Теория на музикалните елементи 9,10.05.2017  Видео Зала НМУ ”Л.Пипков” София


Национално Музикално Училище Любомир Пипков


Новини
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ /
МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА /
МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО